26-07-12

Dagkliniek werd opname...

Zoals wel verwacht, werd de dagkliniek een spoedopname, met heel wat testen, onderzoeken, medicatie...

De eerste 2 dagen zat er niet veel leven in, veel slapen, ik was uitgedroogd bleek.... Veel vocht toegediend gekregen, maar eten raakt er moeilijk in. Het overgeven krijgen ze niet gestopt. Resultaat : eetverbod tot later order?

Dit gaat toch zo geen 4 maand doorgaan vroeg ik de oncoloog ( Killroy ), want dat houden ik, noch mijn lijf, noch mijn zoontje vol op deze manier vol. Is dit wel de juiste chemo? Had je niet beter bij de andere gehouden? Die nam aan, en na 10 dagen ziek zijn kon ik teminste eten... en recupereren dus.Daar ben ik dus echt wel bang voor... Ik weeg al zo weinig, daar kan en mag eigenlijk niks meer af... Het was ook nog maar de eerste sessie van een reeks van 6 chemo's ( telkens in 2 delen dus eigenlijk 12 in totaal )

Ondertussen zijn we donderdag, mag ik sinds gisterenavond eindelijk terug iets eten. Kyran heeft geluk en wordt overstelpt met verrassingen door z'n meter en peter, dus dat zit oké. Gisteren is ie nog langsgeweest, nu was het al van de zondag geleden dat ik hem nog zag, en deugd dat da deed!!!!

Nu hoop ik vandaag nog Killroy te zien, en wat antwoorden te krijgen op mijn vragen en uitstl van de chemo die ik komende maandag al zou moeten krijgen, want die zie ik al helemaal niet zitten....

Ms morgen naar huis???


11:19 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.