27-07-12

Naar huis...En een week rust !!!

Content!!! Deze morgen 08u30 gingen de "kwaaddoeners" - 2 flashy groene plastic dingetjes die me deden denken aan aliens - eruit. De ontsteking en problemen zouden door de 2 alientjes zijn veroorzaakt, die zitten nu veilig in een potteken, waar ze nog weinig kwaad kunnen uitsteken. Mijn nieren kunnen nog wat opspelen, dus moet ik zeker veel drinken vandaag en komende dagen, wat maar normaal is, hé!

Het chemo- programma werd ook aangepast, ipv 2 weken de maandag chemo en dan 1 week niet, wordt het 1 keer om de 3 weken de maandag chemo, de carbomono, en de gemzar valt weg. Nu maar hopen dat dit draagbaarder is voor dat magere lijfje van me, en ook voor ons gezinnetje en de mensen die ons helpen. Het programma is alvast minder zwaar. Het kan het risico inhouden dat de ziekte sneller terug keert, maar terugkeren doet het toch, dus waarom die kostbare tijd dan continue ziek doorbrengen?

In september vertrekt Kyran al naar het eerste leerjaar, volgend jaar in mei wordt ie 7 en doet ie zijn 1e communie... Alweer wat dingen om naar uit te kijken, wat extra's, niet? De chemo kan helpen, maar richt ook veel kwaad aan, dus zien we wel wat het geeft deze keer.

Na wat getrek verkreeg ik ook een weekje uitstel. Ik vertelde Killroy dat deze week de week was die ikzelf aan m'n zoontje had beloofd : een betere mama, minder ziek, om meer dingetjes samen te doen. Het feit dat we vandaag al vrijdag zijn, en ik die week aan het hospitaal moest afgeven, wou ik een week uitstel chemo, die ik ook heb gekregen. Want van 20 juni tot nu kwam ik amper uit de zetel tot nu, dus ik had er recht op, wij hadden er recht op!!! ; ) En gekregen dus! ;)

Ik moet vandaag nog even op de tandjes bijten voor de stents die eruit moesten, wat ik heb gedaan, want het was met plaatselijke verdoving. Ik ben flink geweest : Ikke nu kadooke!!!! = Straks na de middag naar huis...  Een weekje voor Kyran en mij.... :) :) :) En laat daar nu aub niks meer tussen komen. Volgende chemo staat geboekt voor 6 augustus, tot dan : Congé! ;)  :)10:22 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Blij Véke, dat hier gelukkig mee bent. Geniet samen met Kyran van alle kleine dingen des leven. Jij zal er deugd van hebben zeker je zoontje.
Je hebt het nu al zwaar genoeg gehad.
Carpe diem!

Gepost door: Carine | 27-07-12

Reageren op dit commentaar

Ik hoop van harte dat jullie van een prettige ( en nog heel veel leuke jaren ) week kunnen genieten ! SUCCES !!!

Gepost door: gerda | 27-07-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.