01-08-12

De zon... Genieten!!!

Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalig !!! De zon is er, Kyran blijft lekker thuis vandaag, en we voelen ons goed!

Het is moeilijk te omschrijven hoe goed het voelt voor mij naar mensen toe die niet echt weten hoe ziek chemo je kan maken. Maar het is echt fantastisch als je na een paar weken goed afzien je een weekje hebt waarvan ja zo kan genieten. Deze middag komen oma en opa op bezoek, daar kijken we alweer naar uit... Maar gisteren werden we verwend door de buren, die met het ganse gezin onze tuin hebben aangepakt. Het is nu dus nog leuker : de zon, en een proper opgekuiste tuin, en bezoek straks... Ik voel me verwend!!!

De fruitschaal lekker gevuld, de ganse dag door fruit snoepen, yoghurt eten die naar yoghurt smaakt... Mens, het eten is echt genieten deze week! Volgende week weer wat minder, maar nu herinner ik me weer wat er na de chemo aan goeie dingen komt. Ik was dat even uit het oog verloren met die harde weken die net voorbij zijn.Toch o zo content dat ik "verlof" heb geeist aan onze Killroy!

Morgen gaan we naar zee, samen met Wim, die ons ook zoveel een handje toesteekt, in de tuin, als chauffeur, boodschappenman... Mercikes, Wim!!! Nen dikke bedankt!! :) Hopelijk blijft de zon ons geodgezind morgen, 30 graden hoeft niet, maar we zouden al heel content zijn als het droog blijft en we van de zeelucht kunnen genieten. En ik ben vastbesloten de uitstap morgen af te sluiten met mosselen : kost wat kost! Dit jaar at ik er nog geen, en Kyran lsut dat niet, dus ik sluit morgen de dag af met een kom heerlijke mosselen, dat staat vast!!!

Voor ik dit blogje afsluit, wil ik toch es weer iedereen bedanken die zoveel helpt : Meter Nous, Ann, Johan en hun gezin die dag en nacht klaar staan voor ons, onze buren die af en toe wat lekkers brengen en hier en daar in de tuin een handje toesteken waar ze kunnen, Wim die helpt waar en wanneer ie kan. De mensen die af en toe es een rinkeltje geven om te weten hoe het gaat... Dank je wel!!!!!!!!!! Zonder jullie zou het helemaal niet lukken!!! Mercikes, mensen!!!! :)


13:04 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

'k ben zo blij Véke , dat het beter met je gaat !! Geniet van de kleine dingen en laat je maar goed verwennen !!!

Groetjes
Gerda

Gepost door: gerda desmet | 01-08-12

Reageren op dit commentaar

Ik ben zo blij dat het momenteel goed goed. Ik wens gedurende chemotocht nog vele mooie dagen.

Ne dikke knuffel

Carine

Gepost door: Carine | 01-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.