05-08-12

Zalig, hemels, heerlijk frietkotje!!!

Voor Kyran was het weer een leuke dag, nu het eindelijk wat lukt af en toe met het nieuwe buurjongetje te spelen. Van bij het opstaan kon ie niet snel genoeg de kleren in en ontbijten, om te gaan spelen. Leuk te zien dat het zo klikt tussen de 2, ondanks het leeftijdsverschil van 2 jaar. Kyran dus weg met Kean, mama gelukkig de zoon zo blij te zien.

De living nog wat verder aangekleed, door het verhuizen van wat meubels, ook wat verhuizen van wat kadertjes. Echt content van het bereikte resultaat!

Kort na de middag bezoek van een vriendin en haar dochter, die een lekker taartje meehadden, weer goed voor mijn magere billetjes wat aan te dikken! hihi

Normaal zouden ze blijven eten, en was ik van plan een echte spaghetti Carbonara op tafel te presenteren, maar dochterlief wou vroeger door, en zo bleef die carbonara uit en werd het... FRIETKOTJE!!!

Mensen, echt, ik kan het niet omschrijven hoe het heerlijk het smaakt na meer dan 6 weken terug een echt goei frietje van " ons" frietkotje te kunnen binnenspelen!!! Niet uit te leggen, maar we zijn al meer dan een half uur thuis en ik ben nog steeds aan het nagenieten, stel je voor!!! Kyran happy met een kinderbox, ik een huisgemaakte garnaalkroket, een lichtgebakken brochetje, stoofvleessaus en een klein bakje friet... Hemels lekker deze keer! Niet te doen, gewoon! Ik moet er zelf bijna om lachen... Een culinair orgasme!!! Hihihi

Eens thuis komt het besef : Ai, morgen wekker zetten, vroeg eruit voor de dagkliniek. Eerst dus ook nog de valies voor Kyran, die meegaat met meter Nous, klaarmaken. Damned, het is morgen al. De fun is weer voor even gepasseerd. Net een koude douche na een week vol genot. Maar de avond is nog niet om, al moeten we er vroeg in... Nog even lekker knuffelen en zetelhangen met Kyran, en hopen op een minder harde chemoweek, meer kan ne mens niet doen.

Bij deze gaan we dus in de zetel hangen, met nog wat lekkers, die morgen mss niet meer lekker zal zijn...


19:34 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.