11-08-12

Zaterdag, zon, vakantie, en pijn...

Aiaiai, niet zo'n denderende gisteren en vandaag... Het dagje zelf gisteren was super. Isabelle op bezoek, na meer dan 10 jaar, gezellig gebabbeld dus. Ook Kyran die thuis geland is, en niet wist hoe zicht te houden van overdondering. Terug thuis, een trampoline, vreemd bezoek... Zo gaat de dag wat sneller. Het lukte ook om een lekkere carbonara klaar te maken, die iedereen een dikke buik bezorgde. Het smaakte zo lekker doordat het zo lang geleden was dat we het klaarmaakten, dat we ons overaten. Spekjes, room, curry, saffraan, cappellini ( echt superfijne ) en een gekookt eitje erbij omdat Kyran daar verlekkerd op is... Wat heeft dat gesmaakt, zeg!!! :)

Tegen de avond kregen we dan plots onverwacht bezoek van Ann, die net terug was van een familie-uitstapje naar de Ardennen. Dat was ook superleuk! Na 14 dagen weg, een heel leuke verrassing... En een aangenaam bijbabbeltje.

Tegen 21u30 zaten we wel bedje al in, want ik was steendoodmoe, en dat na bijna niks doen!

De nacht was gene vette : Overal pijn, als het nu 't vel is of de spieren, weet ik niet, maar van slapen is er uiteindelijk weinig in huis gekomen. De momenten met slaap, waren er dan met rare dromen.

Vandaag is't weer zalig... De zon is er nu, en ik kan geen weg. Mens, dat piekt! Je zou willen gaan fietsen, een wandeling gaan doen... maar zelfs een was ophangen zit er nog niet eens in. Kyran loopt te zaniken dat het buurjongetje hem liet stikken en dat ie niet alleen wil spelen, en ik ben de handen af. Dit weegt dus wel door. In zo'n stralend weer spring je op de fiets, of de auto in en nu voel ik me wat nutteloos tgo da klein ventje. Effe tandjes bijten en kopje proberen optrekken... Dit was de reden dat ik o zo boos was dat het herval net weer de zomer moest inpalmen... Nu zou ik echt ne keer op mijn dak willen gaan staan en brullen dat't geen naam heeft, maar ja, wat brengt't op, hé? Ne keer goe vloeken, mag da???

11:39 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.