15-08-12

Voluit genieten...

Voluit genieten... Zon, rust, eten, drinken... Mens, deze week is het echt super! Geen wekker, ook geen klok tijdens de dag of 's avonds... Doen wat we willen, in de mate van wat kan en mogelijk is, en wanneer we willen. Wie wil dat nu niet??? Zie je wel dat ziek zijn, tussen het afzien in, zijn voordelen heeft, hé, als je dan bekijkt hoeveel hun verlof er nu al op zit en alweer aan het werk zijn... :)

Ik lach wat, er zijn wel dagen die ellenlang duren en oersaai zijn die je liever nie hebt, hoor!!! Straks worden er lezertjes jaloers!!! ;) Hehehe

De zeldzame bezoekjes zijn dan ook welkom en heerlijk gezellig. Zo deze week Ann op bezoek gehad, die via de blog op mijn FB terecht kwam. Met 2 heerlijke kids, een heel leuke namiddag gehad. Kyran in de wolken met zijn "klein" kadootje, en ik zal lekker ruiken na mijn verwenbadjes!!! :) Mercikes Ann, Lennert en Selina, voor een heel leuke namiddag en de gezellige klets. Je vergeet even dat je de "ziek" stempel draagt op die manier. Lekker kletsen over de jonge jaren, koetjes en kalfjes, en voor je't weet zit de dag erop. Dat heb je nodig als "zieke", wat er rond je leeft, in en om de mensen rond je, dat houdt je op de been. De ziekte is er, die hoef je niet te vragen, uit te nodigen, dat gaat vanzelf... Die bezoekjes, die zijn geld waard!!!

Weer een beetje lekker gekokkereld : Croques met mozzarella, tomaat en pesto, met koude groentjes en fruit. Alweer te veel gegeten, een buik op springen... Sinds de "helweken" lijk ik echt een serieus inloopmanuever van opgelopen hongerschade bezig te zijn. Eten en drinken lijken prio 1, en als ik nu naar de winkel ga, weet ik niet wat eerst meegenomen om te eten, de snoeprayon mag ik eigenlijk helemaal niet in, zonder het risico alles mee te nemen van snoep en chocola die er maar enigzins lekker uit ziet en lit naar me te lachen... En die Delhaize is nu toch wel nog km van de deur, hé!!!! Nie te doen, straks diene spaarboek opnieuw leeg : van te weinig naar te veel kg's, dan weer nieuw kleren, etc... Lol

Wegens het warme weer gisteren dan uiteindelijk nogal laat 's avonds de fiets genomen. Voor de eerste keer sinds de chemo. :) Fietsje op, jasje mee, naar de markt van Ieper. Een terrasje, ijsje... En als toetje nog wat oliebollen... :) Wie vergeten is wat genieten is : wel, zend me een mailtje, ik geef met plezier les hoe je kan genieten van de allerkleinste dingen in het leven!!! :) :) :)

Vandaag alles rustig en op't gemakske, wat opruimen in de logeerkamer met de nodige pauze af en toe, straks mss nog een fietsritje, wie weet... Al wat leuke telefoontjes gehad, en alweer leuke vooruitzichten... Jipie!!!


14:45 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Fijn altijd weer die verhaaltjes te lezen. Je hebt gelijk, je leeft maar één keer dus ten volle van genieten is de boodschap.
Een beetje het slechte optimistisch zien kan echt geen kwaad hoor en ik denk niet dat ze jaloers van je zullen zijn met die extra dagen verlof die je nu hebt. Je hebt er tenslotte ook de lastjes bij.
Oliebollen, mijn maagje die verdraagt dat niet echt meer naar mijn GBP, waar ik voor gekozen heb natuurlijk. Maar één enkel bolletje ijs dat zou nog net gaan.
Hier is het nu zwaar aan het overtrekken. Hoop dat het in jouw buurt mooi blijft en je vandaag nog even met de fiets weg kan. Maar morgen zou het weer mooi weer zijn dus geniet maar lekker verder.
Fijne dag nog

Gepost door: Linda | 15-08-12

Reageren op dit commentaar

Hey Veerle,
Via jos op je blog terechtgekomen. Ik lees vaak wat je allemaal beleeft hebt en doormaakt voor het ogenblik.
Ik heb enorme waardering voor je positivisme. Ik wens jou en je zoontje het allerbeste toe.
Geniet van de mooie zonnige dagen die komen.
Groetjes
ilse

Gepost door: ilse | 16-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.