20-08-12

20 Augustus : 2 maand na de operatie, en 2 maand gestopt met roken!!!

Ondertussen is de operatie al 2 maand geleden... Man, alles gaat snel als je niet aan je zetel of bed ligt gekluisterd!!! Aangezien ik Kyran had beloofd dat ik zou stoppen met roken na de operatie, rookte ik de 19e mijn laatste sigaret... Mijn pa schrok nogal toen ik zei dat ik er een ging roken, want dat het mijn laatste kon zijn... Hehehe, ik had het op de intentie om te stoppen, hij zat ergens anders met z'n gedachten! :)

Nu ben ik blij dat ik al 2 maand ervanaf ben. Tot nu toe heb ik zo goed als geen last, maar er zijn van die momenten dat het toch even hard tanden bijten is!!! Onlangs op een terrasje heb ik me echt moeten inhouden geen sigaretje te vragen aan iemand die naast me zat te roken. Gelukkig heb ik mezelf kunnen vermannen en ben ik "braaf" gebleven... :) Nu ben ik wel trots, natuurlijk! :)

Het was een paar dagen stil op de blog, ja, maar niet door ziek zijn, hoor!!! Neenee, integendeel. Pas 27 augustus weer chemo, dus nu genieten we te veel om aan de pc te zitten, vandaar de stilte... :)

We gaan fietsen, stoppen aan een terrasje, samen naar de markt, hangen in de tuin in het zwembadje... Gisteren hadden we bezoek van Kyrans Peter Dries en Tante Eveline, wij happy! De zon was erbij, en het was een leuke en gezellige dag. Zij hadden een heerlijk taartje mee, wij zorgden voor het eten wat later. Kyran heeft zich super geamuseerd met z'n peter, weer een zorgeloze dag voor de rakker! 't Was echt fijn voor ons, weer genoten van een mooie dag met leuk gezelschap.

Straks gaan we naar zee met Mark en Ann en hun kindjes, ze komen ons elk moment ophalen. :) Joehoeee!!! Naar zee, en alweer een dagje ertussenuit... :)

10:00 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Eerlijk gezegd sta ik steeds weer versteld van jouw moed en doorzettingsvermogen!

Gepost door: Karla | 21-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.