21-08-12

Zalig dagje aan zee...

10u15 was het dan zover... We werden opgehaald door Mark om mee te gaan naar Oostduinkerke. Wij happy! De zon kwam er nog niet echt door, maar koud was het toch niet, dus eigenlijk kon het ons niet echt schelen. We gingen naar zee, zon of geen zon!

Een warme welkom van Ann en de kids Nele en Frank toen we aankwamen, brak meteen het ijs voor Kyran, die het gezinnetje voor de eerste keer zag. Het klikte meteen, en even later zaten we al op het strand, en speelden de kinderen alsof ze elkaar al jaren kenden. Het was zalig om daar in het zachte zand te genieten van Kyrans happy snoetje. Hij content, aan zee, en met andere kindjes en mama dus ook content bij het zien van zo'n gelukkig gezichtje...

Papa Mark hield de kinderen nauwlettend in het oog, waardoor de mama's lekker konden kletsen en ontspannen. Wat heb je nog meer nodig? Ikke sunblock 50+, want mag niet in de zon met chemo, en het zonnetje deed veel te veel deugd om er niet van te genieten...

Rond de middag pik-nik, klaargemaakt door papa Mark, en ons geserveerd op het strand. :) Kyran kon niet onderdoen voor Nele en Frank, en at meer dan gewoonlijk, en ook veel sneller... Hoe sneller het buikje vol, hoe sneller terug naar zee en zand om verder te spelen, natuurlijk! :)

Het was voor Kyran echt genieten eerste klas, je zou geld gegeven hebben voor het stralende gezichtje!!! Ravotten in het mulle zand, bouwen in het natte zand, crossen en springen in het zeewater. Hij kon z'n geluk niet op... Maar als je hem ziet genieten, kan de dag natuurlijk ook niet meer stuk, hé!!!

's Avonds, na de douche, een klein wandelingetje naar de zeedijk, om daar een snackje te eten op een terrasje, nog steeds lekker in de zon. De kinderen vinden het super, zo met z'n drietjes apart aan een tafeltje mogen eten gebeurt niet veel. Elk een croque uit't vuistje en een fristi, en smullen maar!

En aan alle sprookjes komt een einde, dus na nog wat rondcrossen op de dijk terwijl wij verder aten, werd het meer dan tijd om terug naar huis te gaan, een dag waar niemand eigenlijk een eind aan wou zien komen.

Mark, Ann, Nele en Frank, heel erg bedankt om Kyran en mij zo'n leuke dag te bezorgen, en heel veel succes op de vierdaagse van de Ijzer morgen! Mss raken we er zaterdag!!! :)12:10 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

veel moet veel sterkte ik kijk geregeld naar jou blog
groetjes en hoe is het gehaan maandag ?

Gepost door: eva dumortier | 29-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.