29-08-12

Een weekje echt druk, maar o zo leuk!!!

Een weekje superdruk, maar o zo genoten!!! Mijn metekindje vond na lange tijd es een verlofgaatje in haar overdrukke tieneragenda, en kwam een paar nachtjes logeren. zalig! Ook onze "mama Bibi" kwam onverwacht overwaaien uit de Limburg, en zus Nele en haar man op bezoek gehad... Uitstapjes gedaan in de mate van het mogelijke, en echt genot geademd.

Onze Marte kon een paar nachtjes blijven slapen, zo konden we heel wat babbeltjes doen, en es samen filmpkes bekijken en erover gezellig kletsen achteraf.

Een dagje Kakelend Kippemuseum te Keiem bezorgde ons alweer wat plezier en een rond buikje : pannekoeken bij aankomst, en ijsje voor vertek... :) Met een terugzien van een vroegere BSM van mij, ook es leuk!

Bibi zorgde voor de nodige overhoop-schudding door een uitstapje te regelen naar oostende, een satpje en  hapje aan de dijk daar, en een dagje of 2 schildpadjes in de tuin, waar er eentje het zo goed vond, dat ze uitbrak en hier bleef... :) Tijdens de zoektocht dan ook ontdekt dat onze tuinegel, die wij ondertussen "Pip" hebben genoemd, in slaap was gevallen in het kommetje kattevoer... Daarna moest Bibi jammer genoeg terug huiswaarts, naar haar eigen dierentuintje...

Martje bleef nog tot de zondag, tot meter Nous ons kwam ophalen voor het 91e verjaardagsfeestje van mijn geliefd Tante Marthatje. Blij ze nog es te zien, en m'n peter, en favoriete tantekes ook nog es dicht te kunnen pakken en ne dikke knuffel te geven! :)

Achteraf wel een minder bezoekje aan de palliatieve eenheid De Vlinder in Brugge, waar mijn "moeder" momenteel de verlossing van aar pijn afwacht... Het gevoel was dubbel, ik vergat nog steeds het verleden niet. Maar aan de andere kant, als je de pijn en het verdriet in die verwarde, grote angstige ogen ziet van zo'n klein, mager zielig mensje, tja, dat wens je niemand toe... Ik schrok toch wel even, en moest me herpakken toen ik binnenkwam. Ik was mijn eigen chauffeur niet, dus veel tijd was er niet, maar toch kon ik even met de verpleging praten, terwijl Kyran zijn Moeke Muis onderhield met zijn getater... Eigenlijk goed voor beiden, want ok Kyran was geschrokken, waardoor ik achteraf ook wel heb beslist hem niet meer mee te nemen. hij heeft nu een herinnering aan een nog leuk contact, en leuke babbel. Hij heeft z'n afscheid gehad op een goede manier en ik wil dat zo houden. Een raar afsluiten van een hele leuke week...

Carpe Diem!!!!


11:39 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Die bibi is me er eentje hé Vé , ben blij dat je alles zo positief blijft benaaderen! Keep the faith!

grtzzz

Piet:)

Gepost door: piet | 29-08-12

Reageren op dit commentaar

Blij dat je een toffe week heb gehad.

Carine:)

Gepost door: Carine | 29-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.