25-09-12

Schade inhalen...

Beste lezertjes en Co, ik weet dat't even geleden is dat ik blogde en ik jullie wat op de honger liet zitten. Daar is een reden voor, ja, eigenlijk meer dan een.

De zon, het goede weer, te veel te doen, een onverwachte ziekenhuisopname, en deze site die niet altijd zin heeft om te werken.

Zal ik jullie even up-to-date brengen met onze laatste gebeurtenissen die ons leventje alweer opvrolijkten?

Allereerst de grootste reden dat me even van mij stuk bracht, en ervoor zorgde dat mijn inspiratie even "blokte". Begin september werd het stil in huis, de eerste schooldag, weet je. Je valt dan even in een klein gat waar je opnieuw moet aan wennen. Ik besloot zoveel mogelijk met de fiets te gaan naar school, en Kyran ook zelf te laten fietsen. Na school ga ik soms met een andere mama een koffietje drinken en wat wandelen, om de verveling en de stilte te doorbreken. Er bleek een nieuwe L&L te zijn in Ieper, dus die moesten we ook es gaan bekijken. Tussen het snuffelen in alle leuke spulletjes door rinkelt de gsm. Een zekere Chris belde, en eerst dacht ik dat het de sociale dienst was van de Vlinder. Maar nee, het was iemand van het Wonderfonds. Een fonds voor alleenstaande ouders die ongeneeslijk ziek zijn, opgericht door de laatste wens van een alleenstaande mama. Ik dacht al, lap, ik ben er alweer nie bij, ik kom alweer niet in aanmerking. Maar de vrouw moest lachen en zei dat wij het perfecte gezin waren voor dit fonds en we zeker in aanmerking kwamen. Het was net alsof de grond onder mijn voeten verdween, en ik zocht steun tegen een lola en Lizapaal achter me. Hoe meer de vrouw vertelde, hoe dieper ik door de knieën ging, om uiteindelijk de gsm af te leggen zittend op de grond. Ik kon het gewoonweg niet geloven, en leek de rest van de dag ergens te zweven tss hoop en ongeloof... Het werd me net bevestigd dat Kyran en ik in de paasvakantie vertrokken naar Gran Canaria!!!! Hierin komt het fons 1500 euro in tussen, en leggen we de rest op. Van een slag gesproken! Ik was echt weg van de wereld, en dat duurde wel even... Ook bloggen ging niet meer, ik was echt zoals ze zeggen "de kluts kwijt " en kon het gewoonweg niet geloven.

Even rusten : Ik ben o zo moe van de chemo en z'n verwikkelingen gisteren. Tot straks mss...10:51 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dit heb je dubbel en dik verdiend.

Mvg,

Carine

Gepost door: Carine | 25-09-12

Reageren op dit commentaar

Er mag ook eens iets goed komen vanuit een andere hoek. Een hoek die je nog niet kent. Nu begrijp ik de reden waarom je uitkijkt naar april.
Geniet er alvast ten volle van.
Ik zal mee aftellen. Met twee gaat het vlugger.

Gepost door: Inge | 25-09-12

Reageren op dit commentaar

Dat is nu eens goed nieuws zie. In al je miserie toch weer iets om helemaal naar toe te leven. 'k Ben echt blij voor je en je ziet geluk vind je overal. Je zal er beslist deugd van hebben met jullie tweetjes.

Gepost door: linda | 25-09-12

Reageren op dit commentaar

Amai das goe nieuws! Heb je zeker en vast superdik verdiend!
Leef maar gezellig met zijn tweetjes naar de vakantie toe en wannneer die aangebroken is moet je er dubbel en dik van genieten!Rust nu maar alvast goed uit tegen jullie supervakantie xxx

Gepost door: kathy | 25-09-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.