06-01-13

2013 kwam op kousevoeten stilletjes aan...

Ondertussen reeds 6 dagen in het nieuwe jaar binnengewandeld... Nog steeds aan het bekomen van de onverwacht drukke dagen. 2013 kwam op kousevoeten, om dan botten aan te trekken en er ferm een stamp op te geven! Wat ik verwachtte : saaie dagen, stil en koud werden drukke dagen vol plezier en genot. dankzij vrienden die ons in hun thuis verwelkomden met open armen.

Kerstavond zag ik tegenop, zag het niet zitten de lange afstand naar familie op 1 dag heen en weer te gaan. En ik wou per se nog bij Tanteke en m'n dooppeter langs op Kerst. Onze Sanne zorgde ervoor dat die zorg werd weggeveegd : zo'n 3 nachten mochten we bij haar en Ivo logeren. Niet alleen zalig voor mij, maar ook een feest voor Kyran die Ivo direct in beslag nam. Het was super om de kleine rakker te zien genieten van de aandacht van Ivo! Binnen het uur waren die 2 de dikste maatjes, op die manier was het dan natuurlijk ook voor mij genieten. Ipv "mama" hoorden we enkel nog "Ivooooooooooooooo...." :) :) :) Ook Tanteke en Peter supercontent met het onverwachte bezoekje. Het feit dat er ook poesjes rondfladderden en mooie vissen in huis stonden maakte dat ik me heel op m'n gemak voelde en mijn poesjes minder miste. Dank je wel, Sanne en Ivo voor het leuke logement!

Amper thuis, een dagje maar, kon ik de was en de plas nog net gedaan krijgen om te vertrekken met Nousje naar Rijsel. Een voucher die ik dacht kwijt te spelen omdat ie bijna was verlopen, bezorgde Nous en mezelf een zalig - en droog!!! - weekendje in Lille- Lomme. Amper een klein halfuurtje van Ieper, en dat in een hotel op een kleine paar 100 meter van een Carrefour Planet en een Ikea!!! Het bleef dus niet bij een bezoekje aan de gezellige kerstmarkt en winkelstraatjes van Rijsel, dat hoef ik niemand uit te leggen, hé! :) We genoten met volle teugen van een uitstapje samen sinds lange tijd, en zonder kids, beiden niet meer gewoon aan zoiets. Onze Kyran kon eens op logement bij Ann en Johan met een leukere reden dan anders. Ook een dikke merci aan Ann en haar gastvrije gezin om ons hierin ook te steunen en te helpen!!! Voor mij alvast voor herhaling vatbaar, aangezien het zo dicht bij de deur is, dichter dan enig andere grote Carrefour en het stadje o zo mooi is dat het weekendje zelfs nog tekort bleek. In de toekomst wil er zeker nog Rijsels mooie gebouwen, gezellige straatjes en mooie musea gaan bewonderen. Voor deze laatste wou de fysiek al niet echt meer mee, het bekken en de benen gaven al wat last, dus moest ik forfait geven het Musée Des Beaux-Arts te gaan bekijken. Maar dat wordt nu dus toegevoegd aan de bucket-list! :)

Aan gezelligheid dus geen gebrek, tegen alle verwachtingen in. Ook Oudejaar moesten we niet alleen vieren : Meter Nous nam ons erbij en zorgde zelfs voor een bedje, een lekkere gourmet en zaaaaaaaaaaaalig zelfgebakken dessert waar ik niet kon afblijven. Ook een kadootje lag voor ons onder de prachtige kerstboom. Iedereen genoot van het lekkere eten, en vooral de gezelligheid in het warme gezin. Dikke merci, meter Nous!!! We hoefden niet alleen te vieren en het was supergezellig en heerlijk genieten! Plus : nu heb ik weer een excuus om naar Ikea te gaan! :)

Zo mag het elk jaar zijn wat mij betreft... Hint hint, hihihi!

Dank je wel aan iedereen die ervoor zorgde dat het een superleuke vakantie werd voor Kyran en mezelf, eentje om nooit te vergeten!!!!

Nog een kleine nota : Er kwamen kaartjes van alle kanten, en ik slaagde er niet in om iedereen er eentje terug te zenden. Deels door het op zwier gaan, de bijhorende vermoeidheid en concentratieproblemen daardoor en ook gebrek aan adressen van velen die het nalieten die op de achterzijde van de enveloppe te zetten...

Maar via deze weg toch voor iedereen op ons levenspad een heel gelukkig, GEZOND 2013 vol gezelligheid, plezier en fantastische belevenissen!!! Véke en Kyran xxx

13:16 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ook voor jou Véke en Kyran wens ik voor jou het allerbeste toe in 2013.

Ik probeer zeker nog eens af te komen, maar dan zal het al zomer zijn.
Maar is beloofd Véke.

Groetje,

Carine

Gepost door: Carine | 06-01-13

Reageren op dit commentaar

Véke,

Ook voor jou Kyran en familie en vrienden, all the best, that you can counter and conquer K, we hopen met zijn allen dat dit gebeurt!

grtzzz

Piet;)

Gepost door: piet | 06-01-13

Reageren op dit commentaar

Dag Véke,
ik wens je ook een fantastisch 2013 en vooral dat het met de gezondheid goed meevalt! Veel plezier met je zoontje Kyran
En ja meter Nous is een formidabele madam , ik heb ze ook heel graag als collega !!
Groetjes
Gerda

Gepost door: Gerda | 06-01-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.