21-03-13

Hij is er!!!

Straks ga ik de Libelle halen, hij is er!!! Onze shoot samen, eindelijk samen op papier op een deftige manier!!! Het fantastisch Libelle - Team zorgde ervoor dat Kyran een prachtige herinnering heeft voor later, waarbij ze maar half beseffen hoe gelukkig ze me hiermee maken. DANK JE WEL, Libelle-team!!! Een dikke merci voor de ontvangst, de begeleiding, make-up, hairdo, styling... En vooral het prachtige resultaat!!! Een memoire voor eeuwig waar Kyran naar kan terugblikken elke dag van zijn leven! Ik kan het niet onder woorden brengen wat me dit doet, zo blij als een kind die ne grote lolly krijgt... Nog een dikke pluim om mij - die liever zelf foto's neemt en gaat lopen vanaf ze een fototoestel ziet - op een deftige manier op papier te krijgen. Dikke merci!!!

Het zorgde niet alleen voor een leuke herinnering, maar voor een boost waarbij ik mezelf weer kan zien als "mooi", iets wat ik sinds 2010 eigenlijk een beetje was verloren... Niet alleen ik, maar ok mijn kledingstijl kreeg een boost dankzij de styliste. Sindsdien probeer ik ook af en toe es wat make-up te gebruiken, dankzij de magnifieke kunstenaar die me "schilderde" en me zei "kijk nu es hoe'n mooie dame daar nu zit, niet schrikken, hé!!! " Ook aan hem een dikke dank je wel!!!

Nu het artikel uit is, vond ik ook een prachtig mens terug uit mijn jonge jeugd, waar ik zoveel heb van geleerd, door het zorgen voor haar kindjes en daarvoor in te wonen. Door haar besefte ik dat een gezin kan samenhangen, gelukkig zijn, dat slaan, roepen en tieren geen doorsnee is in het gezinsleven, waardoor ik het aandurfde een kind op te voeden. Had ik hen niet gekend, had dat besef misschien nooit gekomen. Toen ik gisteren het artikel postte, kwam 's avonds een mailtje binnen. ik kon mijn geluk niet op!!! Door omstandigheden lukte het ons niet mekaar terug te vinden, en het artikel zorgde ervoor dat dit nu wel gebeurde! Dank je wel, Libelle, om me dit terug te geven, dank je wel, Detje, om me terug te vinden!!!!

Het slechte weer en de aanslepende vermoeidheid steken zo tegen, dat dit voor mij - alweer - een - heel nodige - boost gaf, er is nog zoveel te doen, en ik was weer even de weg kwijt : de grijze wolken en regen doen je soms verdwalen, niet??? Nu kwam er weer wat licht door, en kunnen we er weer even tegenaan! Na het ontvangen van het artikel ging ik es voor de spiegel staan, die me al even niet meer had gezien, en zag ik niet meer wie ik tot nu toe had gezien, maar blinkende oogjes, een happy face, die 't verdiend om ook af en toe es mooi te zijn!!! ;)

Ik gaf mezelf een preek dat ik de mooie woorden van de "schminkman" ( zoals Kyran hem noemde ) moest onthouden, en herhalen tot ze in m'n luttele brein staan gebrand. Binnenkort, nog zo'n 8 nachtjes overbruggen, vertrekken we naar Gran Canaria, naar de ZON!!! Ik kan niet wachten, ik snak ernaar, zoals zovelen momenteel. Maar wat voor mij eerst zo'n "berg" leek - alleen vertrekken met Kyran - lijkt nu broodnodig om mijn batterijen op te laden, en er weer tegenaan te gaan als we terug zijn. De foto's die ons de zomer doen voelen, zullen in Gran Canaria een vervolg krijgen. Ik beloofde mezelf wat meer moeite te doen om ook es op zo'n plaatje te plakken ipv te gaan lopen. Voor Kyran, voor later... voor zijn herinneringen, dat hij ze niet verliest, nooit verliest. Dat hij altijd zal weten hoe graag zijn mama hem zag, en hoeveel leuke momenten we deelden, hoeveel we samen deden en genoten. Gene paniek, ik ben van plan dat nog heel lang te doen, al ligt dit niet meer in mijn handen, toch niet helemaal, hé, maar wat ik in handen heb, ga ik niet zomaar loslaten, zenne!!! Gene schrik! :)

Ik ben er nog steeds van overtuigd dat we de statistieken omver gaan blazen, en dat Kyran zijn mirakeltje verdiend en nog wat jaartjes zijn mama mag houden!!! We blijven genieten - allee, proberen dat toch in de mate van het mogelijke - van elke seconde die ons is gegund, en gaan dat binnen zo'n 9 dagen dubbel en dik doen in de zon en de zwembaden, se!!! ;)

Carpe Diem!!!

 

Mama-moment Veerle.jpg
09:22 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Een héééééél mooooooiiiie reportage Véke! Suuuupppppeeeerrrr!
Jullie stralen! Liefde staat geschreven!
Verdiend zoals de komende vakantie! Geniet met jullie beidjes
van elkaar en van de zon en van zoveel meer!
grts

Gepost door: kathy | 21-03-13

Reageren op dit commentaar

jullie zijn zoooo prachtig, jij bent prachtig, je levensvisie ook, veel plezier in "de zon" 't is je van harte gegund !!

Gepost door: christiane | 21-03-13

Reageren op dit commentaar

Zo'n prachtige reportage met je zoontje kyran !!! Jullie straaaaalen alle2 op de foto ! Een suuupervakantie gewenst en genieten maar !

Gepost door: Chantal | 21-03-13

Reageren op dit commentaar

Koekoe ,
Ik ben zo blij dat jullie volgende week naar de zon gaan ! En ...eindelijk effen alleen met jullie tweetjes ! Samen genieten van een mooie zonsondergang , samen zwemmen , lekker luieren onder de parasol ! Niks moeten doen , alles wordt gedaan ! Een opdracht hebben jullie wel : genieten van elkaar !!! En de rest ,Veerle, TOETERNIETOE !!! alles op je loslaten en genieten van de band tussen jouw en Kyran !Elke seconde telt om niks te doen wat je niet wilt ! Niemand kent je daar dus veeg maar aan alles je ... En geniet met volle teugen !

Dikke kus

Dette

Gepost door: Laloo bernadette | 24-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.