25-08-13

Vakantie bijna om...

Het was een hele tijd muisstil hier, niet? Maar ik had besloten om de vakantie, zowat de eerste in 3 jaar waarvan ik fysiek goed genoeg was om zoveel mogelijk te doen samen met de zoon, vakantie te laten. Geen afspraken met de dagkliniek, geen check-ups, geen kinderpsychologe... Even "niet ziek", effe de kanker opzij...

Al lukt dat natuurlijk de ene dag wat beter dan de andere, die gedachten op nul zetten, is het me nog tamelijk goed gelukt er zo weinig mogelijk aan te denken.

De volgende check-up nadert nu wel, en het "aan de kant zetten" lukt wat minder, toch in mijn hoofd en gedachtengang... Beslissingen nemen gaat me tegenwoordig heel moeilijk. Heel veel zaken moeten voor langere termijn beslist worden, en dan gaat het fout in mijn hoofd. Een jaar inschrijven voor..., bvb... Of een plaatsje op een rommelmarkt reseveren, een uitstapje plannen... Hoe doe ik dat nu, neem ik het risico of niet? Want dat rotte beest kan het ganse boeltje ondersteboven gooien.

Slapen gaat dus weer wat minder vlot, en de hersentjes gaan weer wat in overdrive. Hate that!

2 september is het zover. Check-up EN eerste schooldag voor de zoneman, die het 2e leerjaar instapt... Wat gaat het allemaal o zo snel, groeien gaat zienderogen, op alle vlakken, niet enkel lengte! Eigenlijk kan ik niet wachten op de resultaten, aangezien ik nu een maand de kruidendruppeltjes inneem voor het slapengaan. Ben dus heeeeel benieuwd als de merker van 20 gelijk zou zijn gebleven en wie weet zelfs gezakt???

Het zou wel leuk zijn zo'n boost te krijgen. De druppeltjes smaken nu eenmaal niet zo lekker, en de laatste dagen kreeg ik eigenlijk ook niet echt leuk nieuws, wat voor een pak vragen en bijhorende angsten zorgt.

Maar de vakantie hebben we wel al gehad, en het was er eentje om u tegen te zeggen!!! Een weekje Nederland, dankzij Angenita en Fred : DANK JULLIE WEL HIERVOOR!!!! Wat hebben we genoten van het samen spelen, het tijdloze programma, genieten van elkaar in sport en spel, lekker buiten eten en lieve mensen om ons heen daar...

Dat weekje werd dan gevolg door een superparty van ons Bibi die 40 werd, en we dus een paar dagen Limburg aan ons Nederlands uitstapje konden kleven.

Ook het weekendje Verviers was super. Daar lijkt altijd wel iets te beleven, dit jaar 2 musea gedaan, gewandeld, ons favoriet ijssalon 2 keer bezocht, Kyran die ging schoppen in de solden ( suuuper!!! ) en dan nog es een kermisje.

Het uitgestelde verjaardagsfeestje voor Kyran die echt geweldig is verlopen, nu en dan es logeetjes en speelvriendjes kunnen laten komen na een 3 jaar dit niet echt te kunnen doen.Veel vreugde en spel in de tuin, en die kids zo zien genieten dat je zou vergeten dat het eerder anders was, zalig gewoon!!!

Zien dat Kyran kan lachen en spelen zonder zorgen, genieten van zijn vriendjes en vriendinnetjes, hem meermaals zomaar horen zeggen hoe gelukkig hij is en hoe blij hij is met zo'n mama ( zonder dan om een snoepje of ijsje te vragen ;) ) Hartverscheurend mooi... Dan denk je toch even : dit wil ik niet kwijt, dit rotbeest krijgt mij niet, heeft ie geen recht op, dit mag niet ophouden...

We hebben onze wens gekregen, een zalige vakantie, die zelfs voor de eerste keer in lange tijd is voorbijgevlogen, om maar niet te zeggen "te kort" zelfs! Sommige plannen zijn gewoon niet doorgegaan... :D

Dank je wel aan iedereen die ons hierin heeft gesteund, op gelijk welk vlak, dank je wel aan Nini, Isabelle, Angenita en Fred ( en ouders ) Nousje voor haar eeuwige schouder om op te leunen, aan Nico voor het weekendje Rotterdam... Aan alle anderen die met regelmaat een riem onder het hart steken met een troostend woordje of schouderklopje, een bezoekje of belletje!!! Dank je wel daarvoor, voor jullie lijkt het mss niks, maar voor ons doet dat echt heel veel!!!!

DANK JE WEL!!!!

En dan op nog geen 2 maand, met zo'n volle teugen kunnen genieten!!!13:21 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |