07-10-13

Frustraties alom...

De laatste maanden, sinds ik weet dat de merker weer stijgt, ondervond ik wel dat alle frustraties opnieuw de kop opsteken. Ondertussen heb ik gewerkt aan die waar ik kan aan werken. Maar dan zijn er nog die je helemaal niet meer kan aanpakken, omdat het niet in je eigen handen ligt. Hoe ga je daar dan mee om? 

Je kan items verwijderen uit je leven, je kan werken aan jezelf hoe je bepaalde situaties veranderd of anders mee omgaat... Maar wat als het een situatie is die je niet zelf kan veranderen : zaken zoals de merker, de financiële gevolgen van de ziekte, zaken die tot Kyrans leven behoren en ik niet vind dat ik die mag beïnvloeden maar het er wel supermoeilijk mee heb. Daar ben ik dus nog niet aan uit, en bezorgt je jammergenoeg toch nu en dan wat stress...

Ik hoop ook daarvoor een trukje te vinden om het me makkelijker en draagbaarder te maken, ik wil gewoon geen beslissingen nemen waarvan ik vind dat mijn kind dat zelf moet mogen en kunnen. Ookal vreet het me kapot en bezorgt het me dikwijls slapeloze nachten en onrustige dagen. Er moet iets zijn, een trukje, een methode om de knoppen die ik niet leuk vind op "af" te zetten. Een manier om zoals een eend zaken over me heen te laten lopen zonder dat ze blijven kleven, ze moet er zijn, en ik vind ze wel!!!!

Tips zijn natuurlijk altijd welkom.... :D


10:21 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dag Véke

Ik begrijp je frustratie heel goed, het zal voor jou niet gemakkelijk zijn, ik hoop van ganser harte dat je het trukje vindt, zodat er wat stress kan afvallen van je schouder.

Heel sterkte en goeie moed.

Carine

Gepost door: Carine Naessens | 07-10-13

Reageren op dit commentaar

Hey Véke

Potverdorie die mag niet om hoog !! Blijf je zelf . Doe waar je zin in hebt . Geniet geniet en zet jezelf en je zoon op plaats één ! Trek je van de rest niks meer aan . Wat ze ook zeggen . Pieker niet te veel ! Alles komt wel goed . Één van de helpende trucjes is blijven genieten , verstand op nul en niet piekeren . Dat haal tot niks uit . En als je dan toch pieker ... Denk dan aan de mooie momenten en bekijk dit als een film en ontspan je . Plan maar volop dingen die je wilt doen . Zet ze maar op een agenda samen met Kyran . Bekijk die agenda maar regelmatig. Hang hem in je keuken of zo. En zet ze maar ver genoeg in de toekomst ... Véke doen hé blijven focussen op de toekomst !
Dikke kus en een vlinderkus voor Kyran
Vele warme positieve knuffels !

Dette.

Gepost door: Laloo bernadette | 10-10-13

Reageren op dit commentaar

Veerleke

Het thuisfront raadt je mindfulness aan ! Informeer eens daarvoor bij de psycholoog . Dit is geen yoga of zo . Je vraagt raad en ik informeer ! Florence zegt dat mindfulness je je zal doen voelen als je eendenvacht ...

Groetjes

Dette

Gepost door: Laloo bernadette | 12-10-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.