31-05-16

Een kersverse tiener in huis!!!

 

Een heel heel leuke maar zware week : Ons ventje werd 10!!! 

Wie had ooit gedacht dat we dit nog samen zouden kunnen vieren? Dankbaar eerste klas, en heel heel veel bij stilgestaan!!! 

21 mei konden we genieten van zijn eerste solozang in een groot en prachtig schooltoneelstuk van "Ule", naar het boek van Marc De Bel. Zijn meter, peter, tante, kleine neefje en opa en oma waren erbij!!! De zondag werd dus een rustdag, aangezien hij de maandag thuis mocht blijven EN jarig was!!! 23 mei kreeg mama een kersverse tiener in huis, wat vliegt de tijd!!! Met een goede vriendin dus het een en het ander bekokstoofd om hem te verrassen... Kort na de middag reden we met hem naar de winkel om zijn langverlangde "sketchers" te halen... En daarna nog een surprise : De Zonnegloed! De voorspelde regen liet ons met rust, en bezorgde iedereen een heerlijke namiddag tussen de mooie dieren daar... Al was mama geradbraakt na een ganse namiddag in een krakkemikkige rolstoel rondgevoerd te zijn, we hebben genoten voor 10!!! En het voornaamste was dat onze kersverse tiener dat ook heeft gedaan!!! 

Dinsdag werd weer een rustdag, mentale voorbereiding op het feestje voor de klasvriendjes thuis! Alles had mama al twee weken goed gepland, om de stress zo laag mogelijk te houden. Woensdag werd een heerlijke dag met een hele lieve bende van zes, waar ook mama heel ferm heeft van genoten... Taart, kleuren buiten, spelen, en hotdogs om de buikjes weer te vullen : een superleuke namiddag met heel lieve kids!!! 

Donderdag rust en kalligrafie, en vrijdag test met een vriendin met de Benidorm-Bastardmobiel die hier momenteel is geleverd door het ziekenfonds om te testen... Een nieuwe vrijheid voor mama, maar ook weer de mogelijkheid voor mama en Kyran om onafhankelijk samen te gaan "stappen", es een uitje naar Ieper-centrum, een marktje doen, een "wandeling" op onze mooie vesten... De toekomst brengt weer nieuwe opties voor ons, niet te geloven!!! 

Het werd een zalige zaterdagnamiddag waarop opa en oma Kyrans verjaardag kwamen vieren, met taart en koffie buiten op het terras in de tuin EN twee heerlijke opa-klaargemaakte pasta's. Zalig lekker!!! 

En zondag sloten we de feestweek af met peter en meter, tantes en nonkels en neefje en nichtje. Een feestje van stokbrood met zelfgemaakte salades door superteam "Kyran-mama" en erna koffie en taart in de tuin. 

Een betere week hadden we niet kunnen wensen... 

Ook dit mochten we weer heel intens be - LEVEN.... Dus heel heel dankbaar dat ook dit ons weer werd gegund!!! 

Carpe Diem!!! xxx 

 

 

 

13:13 Gepost door Véke in Blog | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.